Behandeling acupunctuur op afspraak:

Wie ben ik?

Ik ben fysio/manueel therapeut en acupuncturiste. Na de opleiding voor Klassieke Chinese Acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai, heb ik onder andere stage gelopen in het 2nd People Hospital in Qingdao (China).

Ik heb verschillende bijscholingen gedaan, zoals pijnbestrijding met de balansmethode volgens dr. R. Tan, bij Kris Oosting.

Fanatiek in de sport

In het verleden heb ik jarenlang als fysio/manueel therapeut in de internationale topsport gewerkt (basketbal, rugby en schaatsen). De fysieke belasting van een (top)sporter ligt doorgaans op een hoger nivo dan die van de gemiddelde Nederlander en aan de behandeling van (top)sporters worden speciale eisen gesteld. Het is voor mij daarom een uitdaging en een groot plezier om acupunctuur toe te passen bij sporters.

In balans in Drenthe

Ik ben fanatiek roeier en fietser en geniet sinds 2004 samen met man, honden en schapen van het Drentse buitenleven. Actief buitenleven is mijn grote passie, maar ik kan ook ontzettend genieten van een goed boek bij de houtkachel.